За нас

Фирма Валеко ООД е вносител на няколко бранда в България. Следвайки изискванията на производителиет, ние държим нашите клиенти винаги да бъдат качествено консултирани и обслужени. Поради големият интерес от страна на клиенти, както и с цел по-ефективно обслужване, ние създадохме Валеко e-shop.

В електронния ни магазин ще откриете широка гама продукти от портфолиото на водещи европейски производители. Продуктите и видовете опаковки ще бъдат разширявана в зависимост от търсенето, с цел да покрием всички нужди. Ще се стараем да предложим възможно най-конкуретните условия.

Като представител на марката ARAL в България през периода 2010-2014 година, ние гарантираме за качеството и произхода на продуктите. Нашият екип е винаги на разположение за консултации относно продукти. В случай на нужда, имаме подкрепата на техническия отдел в Германия, с помощта на който може да Ви консултираме относно цялата продуктова гама.

Благодарим на всички клиенти, който през годините се довериха на нас и на продукти които предлагаме. Вярваме, че с новата услуга ще Ви предоставим удобството да поръчвате максимално лесно, като Ви доставим максимално бързо продуктите до удобно за Вас място.

Ние сме там, където са нашите клиенти!


Екипът на Валеко ООД