За нас

Фирма Валеко ООД е вносител на бранда Pentosin в България. Следвайки изискванията на Deutsche Pentosin-Werke GmbH, ние държим нашите клиенти винаги да бъдат качествено консултирани и обслужени. Поради големият интерес от страна на клиенти, както и с цел по-ефективно обслужване, ние създадохме Pentosin e-shop.

В електронния ни магазин ще откриете широка гама продукти от портфолиото на Deutsche Pentosin-Werke GmbH. Продуктите и видовете опаковки ще бъдат разширявана в зависимост от търсенето, с цел да покрием всички нужди. Ще се стараем да предложим възможно най-конкуретните условия.

Като представител на марката Pentosin в България, ние гарантираме за качеството и произхода на продуктите. Нашият екип е винаги на разположение за консултации относно продукти. В случай на нужда, имаме подкрепата на техническия отдел в Германия, с помощта на който може да Ви консултираме относно цялата продуктова гама на Deutsche Pentosin-Werke GmbH.

Благодарим на всички клиенти, който през годините се довериха на нас и на продукти които предлагаме. Вярваме, че с новата услуга ще Ви предоставим удобството да поръчвате максимално лесно, като Ви доставим максимално бързо продуктите до удобно за Вас място.

Ние сме там, където са нашите клиенти!


Екипът на Валеко ООД